FAQ – Veelgestelde vragen

We begrijpen dat u misschien nog wat vragen hebt over onze thuis testen . Daarom hebben we alle veelgestelde vragen hieronder alvast voor u beantwoord. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op.

Testen bestellen

Kan ik meerdere testen tegelijk bestellen?

Natuurlijk, maar let dan wel op, dat je goed onthoud welk testnummer je per persoon gebruikt. Dit omdat de referentiewaarden van de resultaten per persoon verschillend kunnen zijn.

Ik heb geen bestel bevestiging ontvangen

Normaal gesproken ontvang je direct een e-mail bevestiging. Dit kan normaal gesproken tot 5 minuten na je bestelling duren. Als je dan nog geen e-mail hebt ontvangen kijkt u dan in uw spambox of de e-mails hier terecht zijn gekomen. Mocht u na vijftien minuten nog geen e-mail hebben ontvangen neem dan contact met ons op. Dan

Kan ik mijn bestelling annuleren.

Op het moment dat u een test besteld heeft wordt er een unieke code voor u gegenereerd, deze code is gekoppeld aan uw account en actief. U kunt de bestelling dan ook niet meer annuleren. Mocht u hierover toch nog vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen.

Thuis testen

Hoe werkt de thuis test?

Gelukkig zijn onze testen zeer eenvoudig thuis uit te voeren. Toch hebben we voor de zekerheid in elke verpakking een gebruikshandleiding gedaan, zo weet je altijd precies hoe je de test moet uitvoeren.

Is er ook een video handleiding?

Als je op zoek bent naar wat extra uitleg, zit je hier goed. In de video hieronder vind je een kort uitleg video van de test.

Kan ik hulp inschakelen als ik er toch niet uit kom of nog vragen heb?

Natuurlijk! Je kunt op elk moment contact met ons opnemen. We helpen je namelijk graag!

Mijn testresultaten

Kan ik de resultaten bespreken met een arts?

Natuurlijk kunt u uw resultaten met een arts bespreken, dit kunt u mogelijk doen met uw eigen huisarts. Als u ingelogd bent in het systeem kunt u de resultaten opslaan op uw eigen computer, maar ook printen en meenemen naar de huisarts.

Uit mijn test komt dat ik een tekort heb, wat nu?

Als je een tekort of overschot hebt van een bepaalde vitamine, is het zaak om hier wat mee te doen. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met je huisarts of een voedingsdeskundige. Zij kunnen jou helpen om het probleem bij de bron aan te pakken.

Je bepaalt zelf welke thuis test het beste bij jou past, maar we helpen je graag op weg.

Bekijk alle testen

Heb je nog vragen, of wil je meer weten over test-thuis? Neem dan contact met ons op.

Contact