Over ons

Wij snappen dat je wilt weten wie jouw gezondheid onder de loep neemt. Daarom kun je op deze pagina meer lezen over ons en onze werkwijze. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Zelf je gezondheid testen

Vitamines en mineralen hebben een grote invloed op onze gezondheid. Juist daarom vinden wij het belangrijk om deze testen aan te bieden, zodat iedereen zijn eigen gezondheid thuis kan testen. Wij meten daarbij niet alleen tekorten, maar ook of je juist teveel vitamines of mineralen binnenkrijgt.

Zo testen wij je gezondheid!

Veilig en Betrouwbaar 

Onze testen worden uitgevoerd door Brightlabs. Brightlabs is een high-end commercieel laboratorium gevestigd in Venlo, in campusgebouw Villa Flora. Het laboratorium is uitgerust met state of the art analyse technieken en werkt samen met diverse bedrijven in Industry, Food, Feed en Pharma sectoren. Het meten van actuele vitaminegehalte in het menselijk lichaam is een onderdeel van de expertise, en past in de cirkel van metingen om meer inzicht te krijgen in een gezond leven en een gezond lichaam. Zo weet je altijd zeker dat jouw testresultaten veilig en betrouwbaar zijn.