Skip to main content
Covid-19

pcr test: 7 dingen die jij zou moeten weten over de pcr test van Test-Thuis

By 19 januari 2021No Comments
pcr test

Ben jij op zoek naar een pcr test? Dan ben je bij Test-thuis aan het juiste adres.

Pcr test

Een pcr test wordt ook wel coronatest of Covid-test genoemd en is een afkorting van polymerase chain reaction test. Deze test wordt gebruikt om aan te tonen of iemand besmet is het coronavirus (SARS-CoV-2)

Speekseltest

De pcr testen die worden uitgevoerd in de teststraten van de GGD worden afgenomen doormiddel van Swab Sticks. Met deze teststaafjes wordt genetisch materiaal afgenomen uit de keel en de neus. Maar wist je dat je ook kunt testen op het Covid-19 virus door een speekseltest? Deze kun je eenvoudig en volledig pijnloos thuis uitvoeren.

Kosten pcr test

De kosten van een coronatest variëren sterk. Sinds begin 2021 zijn de coronatesten vrijgesteld van BTW. Bij Test-Thuis zijn de kosten van een speekseltest slechts €95,-, dat is de laagste prijs in Nederland! D

Direct bestellen? Klik hier!

Gratis Non-Covid verklaring

Is de uitlag van de pcr test negatief? Dat is goed nieuws! Bij Test-thuis ontvang je bij een negatieve testuitslag automatisch en kosteloos een Non-Covid verklaring in je mailbox.

Betrouwbaarheid

De testen van Test-Thuis zijn ontwikkeld door het laboratorium BrightLabs  (ISO 15189 certificering) in Venlo. Zij voeren de testen ook uit en maken daarbij gebruik van de Gouden standaard PCR analyse. De uitslag van de pcr test van Test-Thuis is daardoor 99,8% betrouwbaar!

Snelle levering

Veel organisaties kampen met onderbezetting. Bij milde verkoudheidsklachten horen medewerkers immers thuis te blijven. Het kan soms dagen duren voordat de betreffende medewerker terecht kan bij de teststraten en de uitslag binnen heeft. Voor organisaties is het een uitkomst om zelf testen op voorraad te hebben. Zo kunnen medewerkers zich snel laten testen op het Coronavirus. Bij Test-Thuis geldt: Voor 16:00u besteld, dezelfde dag verzonden.

Snel resultaat

Is het speekselmonster voor 12:00u binnen in het Laboratorium van BrightLabs in Venlo? Dan krijg je voor 16:00u de uitslag van de test! De test kan worden opgestuurd per post, worden afgegeven in de daarvoor bestemde brievenbus bij BrightLabs of per koerier worden bezorgd.

Pcr test bestellen

Klik hier om eenvoudig en snel een pcr test te bestellen.

Heb je vragen over de testen van Test-thuis? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Leave a Reply